• home
  • Verjaardagsfeest

Is je oogappel jarig en zoek je een origineel en zoet verjaardagsfeest met veel cupcakes, dan ben je bij ’t Bakjuweel aan het juiste adres.

Ik bezorg je grote meid of stoere bink, vanaf 8 à 9 jaar, een heus verjaardagsfeest waar de kinderen nog lang van zullen nagenieten.

Samen met de beste vriendinnetjes en vriendjes van jouw kind, maken we van het verjaardagsfeest een onvergetelijke belevenis. De kinderen mogen tijdens het verjaardagsfeest onder mijn begeleiding 5 cupcakes versieren die ik op voorhand bak. Zij mogen gebruik maken van alle materialen, uitsteekvormpjes en suikerpasta welke ik voorzie. We zingen samen voor de jarige en deze krijgt ook een klein cadeautje van me. Ik heb enkel een tafel nodig waarrond de kinderen tijdens het verjaardagsfeest kunnen staan, stoelen zijn dus niet nodig. Een wasplaats met een paar handdoekjes is wel een must omwille van hygiënische redenen. Verder heb ik niets nodig en maken we niets vuil. Op het einde van het cupcakefeestje gaan de kindjes naar huis met een doosje vol lekkers. De cupcake workshop duurt ongeveer 2 uur en zelf zal ik een half uurtje eerder op post zijn om alles klaar te zetten. Verjaardagsfeestjes gaan altijd door bij de klant thuis of op een andere locatie die de klant kiest.

Bakjuweel - verjaardagsfeest

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijblijvende Prijsofferte aanvragen

Voel de magie van het bakken...

Bezorg je oogappel een heus verjaardagsfeest...

Vraag nu je vrijblijvende prijsofferte aan met vermelding van de geplande datum, het verwacht aantal kinderen, de leeftijd van de jarige en je volledige adres. Ik stuur je mijn voorstel, maar de jarige hoeft al zeker niets te betalen. Dat is alvast mijn cadeau voor haar/zijn verjaardagsfeest. Een minimum van 10 betalende kindjes is wel een voorwaarde om het verjaardagsfeest door te kunnen laten gaan.

Gepersonaliseerde uitnodigingskaartjes stuur ik je op voorhand toe indien je dit wenst. Zijn er specifieke wensen zoals lactosevrije cupcakes, laat het me zeker weten.

Let wel op. Bij inschrijving geldt het motto: eerst is eerst!