Taarten Cupcakes Koekjes Cookiecakes Cakepops Speculoos

Mooie én vooral lekkere eetbare kunstwerkjes vind je bij ’t Bakjuweel! Alle taarten worden handgemaakt en dat maakt het dan ook één voor één unieke taartjes. Ik maak nooit tweemaal dezelfde taart.

Onderstaande prijzen zijn basisprijzen, inclusief btw. Ze kunnen ten alle tijde schommelen afhankelijk van de gevraagde decoratie, de grondstofprijzen van het suikergoed en chocolade en het aantal uren werk dat vooraf is gegaan. Een definitieve prijsberekening krijgt u uiteraard via mail op voorhand toegezonden.

Levering aan huis kan mits betaling van de verplaatsingskosten.

Suikerpasta Taarten

Biscuit in vanille of chocolade. Afwerking met suikerpasta

Minimum 8 personen.

Prijs: € 5,50 /persoon

Geboetseerde figuren op aanvraag en mits toeslag.

Soorten vulling voor de taart:

Slagroom, slagroom met vers fruit (luxe of seizoensfruit zoals aardbeien, frambozen,… op aanvraag en mits bijbetaling van de dagprijs), slagroom brésilienne krokant, chocolademousse, andere mousses: aardbei, framboos, ananas, citroen, kers, mokka, banaan of champagne (niet voor kinderen). Ik smeer mijn taarten af met chocoladeganache en rondom gebruik ik suikerpasta van het merk Callebaut.

Een meptaartje kan enkel in combinatie met een grote taart en krijgt dezelfde vulling als de grote taart. Meptaartje Prijs: € 20 / stuk

't Bakjuweel | Suikerpastataart

 

't Bakjuweel | 3D taarten

 

3D Taarten

3D taarten worden opgebouwd uit cake omwille van de standvastigheid. Je kan kiezen uit vanille of chocoladecake. Als vulling gebruik ik confituur en ik smeer alles af met chocoladeganache. De afwerking maak ik met suikerpasta.

Prijs: afhankelijk van het thema en grootte van de cake.


Slagroomtaarten

Biscuit in vanille of chocolade. Afwerking met een eetbare print en een boord van slagroom met rondom hagelslag melk of puur, chocoladeschilfers of brésiliennenootjes.

Minimum 8 personen.

Prijs: € 4,00 /persoon

Soorten vulling voor de taart:

Slagroom, slagroom met vers fruit (luxe of seizoensfruit zoals aardbeien, frambozen,… op aanvraag en mits bijbetaling van de dagprijs) , slagroom brésilienne krokant, chocolademousse, andere mousses: aardbei, framboos, ananas, citroen, kers, mokka, banaan of champagne (niet voor kinderen).

Vrijblijvende Prijsofferte aanvragen

You can't buy happiness but you can buy cake and that's kind of the same thing.