Taarten Cupcakes Koekjes Macarons Cakepops Speculoos

Mooie én vooral lekkere eetbare kunstwerkjes vind je bij ’t Bakjuweel! Alle taarten worden handgemaakt en dat maakt het dan ook één voor één unieke taartjes. Ik maak nooit tweemaal dezelfde taart.

Onderstaande prijzen zijn basisprijzen, inclusief btw. Ze kunnen ten alle tijde schommelen afhankelijk van de gevraagde decoratie, de grondstofprijzen van het suikergoed en chocolade en het aantal uren werk dat vooraf is gegaan. Een definitieve prijsberekening krijgt u uiteraard via mail op voorhand toegezonden. Voor grotere afnames geldt een discountkorting.

Levering aan huis kan mits betaling van de verplaatsingskosten.

Suikerpasta Taarten

Biscuit in vanille of chocolade. Afwerking met suikerpasta

Minimum 8 personen.

Prijs: € 5 /persoon

Geboetseerde figuren op aanvraag en mits toeslag.

Soorten vulling voor de taart:

Slagroom, slagroom met vers fruit (luxe of seizoensfruit zoals aardbeien, frambozen,… op aanvraag en mits bijbetaling van de dagprijs), slagroom brésilienne krokant, chocomousse, aardbeienmousse, frambozenmousse, kersenmousse, bananenbavarois, tiramisucrème, champagnemousse (niet voor kindertaarten), karamelcrème, een confituur naar keuze of banketbakkersroom (gele pudding). Ik smeer mijn taarten af met chocoladeganache en rondom werk ik ze af met suikerpasta van het merk Callebaut.

Een meptaartje kan je enkel in combinatie met een grote taart bestellen en krijgt dezelfde vulling als de grote taart. Meptaartje Prijs: € 20 / stuk

't Bakjuweel | Suikerpastataart

 

't Bakjuweel | 3D taarten

 

3D Taarten

3D taarten worden opgebouwd uit cake omwille van de standvastigheid. Je kan kiezen uit vanille of chocoladecake. Als vulling gebruik ik confituur en ik smeer alles af met chocoladeganache. De afwerking maak ik met suikerpasta.

Prijs: afhankelijk van het thema en grootte van de cake.


Slagroomtaarten

Biscuit in vanille of chocolade. Afwerking met een eetbare print en een boord van slagroom en hagelslag/brésiliennenootjes.

Minimum 8 personen.

Prijs: € 3,50 /persoon

Soorten vulling voor de taart:

Slagroom, slagroom met vers fruit (luxe of seizoensfruit zoals aardbeien, frambozen,… op aanvraag en mits bijbetaling van de dagprijs) , slagroom brésilienne krokant, chocomousse, aardbeienmousse, frambozenmousse, kersenmousse, bananenbavarois, tiramisucrème, champagnemousse (niet voor kindertaarten), karamelcrème, een confituur naar keuze of banketbakkersroom (gele pudding).

Bakjuweel - taarten

Vrijblijvende Prijsofferte aanvragen

You can't buy happiness but you can buy cake and that's kind of the same thing.