Het communiefeest of lentefeest is altijd een spannend moment voor jouw zoon of dochter. Op zo’n feest hoort altijd een zoete afsluiter of een origineel cadeautje om mee te geven aan de gasten.

Ik help je graag om van het communiefeest van jouw zoon/dochter een onvergetelijk feest te maken. Je kan bijvoorbeeld een gepersonaliseerde taart bestellen, volledig naar de wensen van jouw dochter of zoon.

Een dessertenbuffet is ook altijd een voltreffer. Je kan hierbij combineren tussen cupcakes, cakepops en andere zoetigheden.

Of geef je gasten op het einde van het feest een cupcake met een leuke foto van jouw oogappel mooi verpakt in een leuk doosje. Op die manier sluit je het feest lekker zoet af!

Succes verzekerd.

 

 

 

 

Bakjuweel - giraf

’t Bakjuweel kan ook zorgen voor animatie tijdens het communiefeest. Samen met de aanwezige kindjes versieren we cupcakejes die ze ter plaatse mogen opsmullen of gewoon na het feestje mee naar huis nemen. Ideaal als je het communiefeest in een zoet of roos thema wil gieten!

Voor een vrijblijvende offerte stuur je een mailtje via de knop hieronder met vermelding van de geplande datum en het aantal verwachte gasten. Ik stuur je dan mijn gepersonaliseerd voorstel voor jouw communiefeest.

Bakjuweel - cupcake

Tijdens de communieperiode loopt mijn agenda snel vol. Vermits ik steeds met verse ingrediënten werk en ik kwaliteit boven kwantiteit verkies, reserveer je best snel jouw datum voor jouw communie- of lentefeest. 

Vrijblijvende Prijsofferte aanvragen

The best things in life are sweet.

Communiefeesten, lentefeesten... onvergetelijke feesten met 't Bakjuweel!