Een nieuwe spruit in het gezin is altijd een leuke belevenis. Dit wil je natuurlijk delen met de rest van de familie en vrienden.

Een babyborrel is hiervoor het uitgelezen moment om iedereen te laten zien wat voor een wolk van een baby jullie hebben.

Ik help jullie graag om van jullie babyborrel een onvergetelijk feest te maken. Je kan bijvoorbeeld een gepersonaliseerde taart bestellen in de kleuren en/of thema van het geboortekaartje.

Een dessertenbuffet bestaande uit cupcakes, cakepops en andere zoetigheden is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Voor een vrijblijvende prijsofferte klik je op onderstaande knop en verstuur je je mailtje met vermelding van de geplande datum, het aantal verwachte gasten (volwassenen/kinderen) en je wensen.

Ik stuur je dan mijn gepersonaliseerd voorstel voor jouw babyborrel.

Vrijblijvende Prijsofferte aanvragen

Laat je door 't Bakjuweel verrassen...

en laat iedereen je wolk van een baby zien!

Wordt je baby 1 jaar en wil je unieke schattige foto’s aan deze mooie herinnering, is een cake smash een topidee!

Een 3 D cake in de vorm van een cupcake afgespoten met een topping naar keuze waar de baby eens flink kan in graaien. Of heb je het liever wat kleiner, dan is er het meptaartje dat afgewerkt wordt met suikerpasta. Super foto’s gegarandeerd!

Voor een vrijblijvende prijsofferte klik je op bovenstaande knop en verstuur je je mailtje met vermelding van de geplande datum en je wensen. Ik stuur je dan mijn gepersonaliseerd voorstel voor jouw cake smash.